Burza SŠ Kroměříž

25.11.2009 07:48

Naše škola se zúčastnila ve dnech 13. - 14. 11. 2009 přehlídky středních škol v Kroměříži. Akce byla pořádána v kroměřížském Kulturním domě pod záštitou Úřadu práce Kroměříž a zúčastnily se jí střední školy z širokého okolí.

Naším cílem a prioritou byl nábor nových studentů, ale také snaha dostat se do povědomí rodičů a učitelů základních škol. V tomto záměru nám pomohla velká prezentační tabule s informacemi o studiu na jednotlivých oborech, která byla doplněna o fotografie studentů z vyučovacích hodin (chem. laboratoře) a mimoškolních aktivit (Globe), prezentační letáky a v neposlední řadě kvalitní prezentační zařízení s propagačním filmem o naší škole. Nemohli jsme se však spoléhat jen na naši výbornou připravenost po stránce technické a na to, že budoucí studenti sami zavítají do naší „svatyně“, a proto jsme se sami museli statečně vrhat do davů rodičů a žáků 9. tříd, kteří měli velký zájem o studium na naší škole. Samotný zájem studentů nebyl takový, jako na předešlých burzách, o čemž svědčí i fakt, že sobota překonala, co se týká návštěvnosti, pátek.

Závěrem bych chtěl poděkovat skvělému vedení, a to především paní učitelce Dagmar Pavlacké a panu učiteli Janu Řezníkovi, a v neposlední řadě patří také dík studentům Iloně Potočné a Lukáši Blažkovi ze třídy 2.P a Martině Trlicové ze třídy 3.P

Lukáš Blažek 2.P

—————

Zpět


TOPlist