Burza SŠ Vsetín

25.11.2009 07:47

Ve dnech 3. – 4. 11. se naše škola zúčastnila jako každoročně tzv. Kariéry 2009, což je obdoba zlínské Burzy středních škol. Tuto přehlídku nabídky středoškolského vzdělání pořádá Úřad práce ve Vsetíně. Jelikož právě z tohoto regionu získává naše škola poměrně dost nových studentů, nemohli jsme zde letos chybět. Ve spolupráci s panem učitelem Švirákem jsme připravili náš stánek tak, aby všichni kolemjdoucí spočinuli svým zrakem na nás. A čím že jsme to zaujali? Kromě našeho vzhledu to byla především velká chemická aparatura sloužící k titraci. Studenti na ní mohli oči nechat, a když si k tomu mohli ještě přivonět k našim esencím, okamžitě jsme měli „plno“.

Co se týká samotného zájmu studentů o studium na naší škole, první den byl lepší, nežli druhý. Je to dáno i tím, že tato burza konkuruje té zlínské a mnohé zájemce jsme potkali už tam. Doufáme však, že ty, které jsme zaujali svými informacemi, uvidíme v září v lavicích naší školy.

Závěrem bych chtěl poděkovat panu Švirákovi za skvělou přípravu stánku včetně chemických aparatur, a studentkám ze třídy 2. A a studentům ze třídy 4.A za spolupráci při propagaci.

-ap-

—————

Zpět


TOPlist