Kamera na SPŠ Otrokovice

23.11.2009 11:25

Dne 19. listopadu si mnozí studenti i učitelé mohli povšimnout, že se po naší škole pohybovali dva pánové, z nichž jeden neustále něco natáčel na kameru.

Tito pánové měli za úkol vytvořit pětiminutový reklamní spot o naší škole, který bychom využili v rámci propagace, to znamená, ukázat školu nejen jak vypadá z venku, ale taktéž, jak vypadá zevnitř. Kameraman se snažil zachytit atmosféru vyučovacích hodin i přestávek a my učitelé jsme se naopak snažili ukázat to, čím se můžeme pochlubit, tj. multimediální technikou, kterou využíváme v hodinách, laboratořemi, které jsou na velmi dobré úrovně, či počítačovými učebnami, jež disponují nadstandardním vybavením. K tomu, aby bylo co natáčet, bylo nutné vytvořit patřičné podmínky. Proto byli někteří z vás vybráni jako komparz do chemických či fyzikálních laboratoří.

A kde že ten spot uvidíte? Tento spot bude využíván školou při propagaci na burzách středních škol, ale také se objeví na naší obrazovce v prvním patře, a to ve dnech k tomu určených, např. během třídních schůzek, v rámci Dnů otevřených dveří nebo během dnů, kdy ve škole bude probíhat vyučování odlišné od toho klasického. Těšme se na konečný výsledek.

-ap-

 

—————

Zpět


TOPlist